biopurus-lubovnikovy-olej-bio-250ml

Ľubovníkový olej BIO

11.90

Váha/gramáž/objem250ml
Krajina pôvoduNemecko
Skladovaniepo otvorení v chladničke

Kúpiť produkt

Katalógové číslo: 3977 Kategórie: Značka:

Popis

Popis: Ľubovníkový olej sa využíva pre svoje čistiace, antiseptické a protizápalové účinky. Je  vhodný na ošetrenie spálenej pokožky, po nadmernom opaľovaní, k ošetreniu narazenín, zapálených rán a pomliaždenín, uvoľňuje svalové a energetické blokády. Má povzbudzujúce účinky pri depresiách a nervových potiažach a používa sa ako podporný prostriedok pri hormonálnej nerovnováhe a zníženej vitalite.

Ľubovníkový olej dodáva pokožke potrebné bioaktívne látky, ktoré zvyšujú odolnosť. Je vyrobený iba z kvetov tradičným spôsobom. Kvet ľubovníka je ručne zbieraný v dobe priaznivého postavenia mesiaca a vyluhovaný výhradne prirodzeným slnečným svitom. Získaný produkt má sýto červenú farbu a príjemnú arómu. Vôňa je spôsobená ľubovníkovou silicou. Kvet obsahuje katechinové triesloviny, flavonové glykosidy, rutín, quercetín, červený hypericín, živicu, organické kyseliny, provitamín A, vitamín C a ďalšie.
Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.  Pri nízkej teplote môže byť produkt zakalený prípadne stuhnutý, pri izbovej teplote sa tento efekt stratí. Po otvorení spotrebujte najneskôr do 3 mesiacov.
Zloženie: 100% ľubovníkový olej BIO lisovaný za studena zo semien
Dávkovanie: vnútorne – ráno (nalačno) a večer (pred spaním) jednu čajovou lyžičku, studená kuchyňa – podľa chuti a množstva jedla, vonkajšie použitie – podľa potreby.
Použite ku kozmetickej masáži tváre, dekoltu či k aromaterapeutickej masáži celého tela. Možno ho použiť k masáži pleti dekoltu a celého tela. Podľa žiadúceho účinku je možné do neho doplňovať éterické oleje (šalviu lekársku, levanduľu, ružové drevo a ďalšie). Pridajte 1 kávovú lyžičku do kúpeľa, behom kúpeľa ulpie olej na pokožke a po dôkladnom rozotrení navodí príjemný pocit pružnosti a elasticity.
UPOZORNENIE: Nepoužívať pri opaľovaní!

Parametre tovaru
Váha/gramáž/objem250ml
Krajina pôvoduNemecko
Skladovaniepo otvorení v chladničke
Hodnotenie článku

Ďalšie informácie

Váha/gramáž/objem

250ml